(207) 832-7761
P.O. Box 1246
Waldoboro, ME 04572-1246


Click pictures to Enlarge

Aerial view of the Community Project Site







Project Layout (Aerial View)

Views are significant site features. The open character of the land provides ample sun exposure to all areas of the site. The views on and beyond the recreation site consist of mature forest that create a magnificent backdrop for the community center.

From the western half of the site, the viewer can easily admire rolling hills beyond the grassy fields and residential homes. The final design concept for the building takes advantage of the natural slope of the site to reduce the overall visible size of the community center. This design plan efficiently blends the community center into the natural setting of the site.

Continue to Phase One of the Project